Fundació Josep Sans

Fundacio Josep Sans

Fes una donació

La Fundació Escoltes i Guies té com a missió donar suport a l’escoltisme i el guiatge a través de projectes educatius, socials i ambientals que fomenten una educació vivencial, activa, conscient i transformadora per infants, joves i adults. 

 

Treballem perquè la proposta educativa i de valors de l’escoltisme i el guiatge arribi a tota la societat i esdevingui un agent de transformació social.

 

Per fer avançar els projectes de la Fundació i impulsar l’escoltisme i el guiatge és imprescindible la complicitat de persones, entitats, institucions i empreses privades disposades a fer créixer la nostra proposta educativa i associativa a Catalunya. Dóna’ns un cop de mà!

 

Gràcies al teu donatiu, la fundació ajudarà a infants i joves d’arreu del país a fer escoltisme, proveint-los de serveis fonamentals com terrenys d’acampada, cases de colònies o material. A més, donaràs suport a l’activitat dels grups d’interès que permeten a la gent seguir fent escoltisme fins i tot després d’haver deixat de ser actius al Moviment.

També pots fer una donació per transferència al número de compte de la Fundació Escoltes i Guies: ES47 2100 2776 3102 0023 2312 

La teva col·laboració té deducció fiscal a la declaració de la renta.

 

Les persones físiques contribuents de l’IRPF tenen dret a deduir el 80% dels primers 150 euros de la donació. A partir de 150€ la desgravació és del 35% (i el 40% quan s’ha fet donació d’igual quantitat o superior durant l’any en curs i els dos anys anteriors)*.

 

Les persones jurídiques tenen dret a la deducció del 35% de la donació a la quota de l’Impost de Societats (i el 40% quan s’ha fet donació d’igual quantitat o superior durant els dos anys anteriors).

 
*Modificació de l’article 19 de la Llei 49/2002, de 23 de desembre, de règim fiscal de les entitats sense afany de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge, que s’aplica des de l’1 de gener del 2020
 

I recorda! També pots col·laborar amb la Fundació Escoltes i Guies